MALESI E MADHE, SHKARKOHET INFERMIERJA SEPSE MBESHTET PS-ne

By on April 24, 2013
infermjerja

Infermjerja  e fshatit Ivanaj ne Bajze Diella Gjelaj ka reaguar kunder shkarkimit te saj per motive te qarta politke. Ajo ka paraqitur si prova diplomen e marre ne vitin 1974 ne Durres,lejen e ushtrimit te detyres nga urdheri I infermjerit ne vitin 2009 dhe librezen e punes si infermjere gjate 37 viteve ne fshatin ivanaj me rreth 920 banore. Ndersa  burri I mencur nga bajza Paloke Luni  nuk arrin te besoje se sin je drejtor shendetesie   mund te shkarkoje nje infermjere me pervoje,te perkushtuar dhe qe gezon mbeshtetjen dhe respektin e gjithe banoreve te ketij fshati. Nderkaq diten e  premte keshilli I komunes ka thirrur  per te dhene argumentat e shkarkimit te infermjeres drejtorin e Shendetit Publik ne rrethin e Malesise zotin Vladimir Sterkaj.

Skip to toolbar